Известие

Collapse
No announcement yet.

Добавка за предна броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добавка за предна броня

Търся си тази предна добавка. Търся я имам човек който може да ми направи калъп и да ми я излее мога и да направя и на други побаче трябва една оригинал.

И аз съм навитак Само,че снимките на който я видях в алфисти.нет,много дървено ми изглежда. Може би на живо ще е по-добре. Другия вариянт е повечко хора и партийно да вземем една оригинална,но си е набутвация.

Или да я купим втора ръка. В Английския форум,може да се продава. Там го водят "Сплитер". .... или в други форуми .........
    Last edited by TS; d.m.y г., 21:20.

Comment

Аз толкова пари не давам :Д

Comment

Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
        Аз толкова пари не давам :Д
        намерих един пич в Англия и той прави този модел спойлер!ако се разберем за добра цена с него ще пиша!
        sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
          намерих един пич в Англия и той прави този модел спойлер!ако се разберем за добра цена с него ще пиша!
          Уха, чакаме инфо!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            Уха, чакаме инфо!
            стискайте палци защото ми гръмна главата от търсене!даже съм ангажирал едно приятелче който живее в англия да търси по форуми морги и т.н.

Comment

Аз ако знам че ще има мн желаещи за тази добавка ще се ангажирам да купя един оригинал и инам човек който ще ми направи калъп и ще ги изработва от стъкломат.

Comment

Аз ако знам че ще има мн желаещи за тази добавка ще се ангажирам да купя един оригинал и инам човек който ще ми направи калъп и ще ги изработва от стъкломат.
                желаещи ще има бъди сигурен!въпроса е колко ще е здрав и каква ще е цената!

Comment

Стъкломатът не е ли силно непластичен и при евентуален контакт на това място на колата, може би ще е фатално?

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ще се направи максимално здраво.

Comment

Тия добавки се правят еластични точно поради големия шанс за директно стълкновение с какви ли не препятствия.
                      Иначе съм виждал много и грозно разкъртени "добавки" поради странни обекти по нашите европейски пътища - вярвяйте, не си струва ...
                      Иначе и аз съм навит за бройка !
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                        Тия добавки се правят еластични точно поради големия шанс за директно стълкновение с какви ли не препятствия.
                        Иначе съм виждал много и грозно разкъртени "добавки" поради странни обекти по нашите европейски пътища - вярвяйте, не си струва ...
                        Иначе и аз съм навит за бройка !
                        все пак като сложиш такава добавка трябва да си имаш 1 на ум!какви дупки ще превземаш къде ще се катеришнали пари са давани трябва да се пази!

Comment

Извиянам се за въпроса, но колко струва оригинална такава добавка и откъде може да се поръча?

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                            Извиянам се за въпроса, но колко струва оригинална такава добавка и откъде може да се поръча?
                            ето тук - http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...ler::1742.html

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Няма ли нещо ново по темата?
                              Много ми се ще такава добавка за бронята!
                              Правих търсене и в един английски форум намерих един, който ги отливал, ама се оказа, че отдавна не го прави вече и е унищожил и формата... та там гредичка...

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X